Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bekkenfysiotherapie

Zwanger&Bekken: Fysiotherapie en meer…

Ben je zwanger? En heb je last van je bekken, rug, liezen of stuitje? Ervaar je ongemak door obstipatie, urineverlies, harde buiken of een diastase? Gelukkig is het niet nodig om deze klachten te hebben, omdat ze met de juiste aanpak snel te verhelpen zijn. 

Dat maakt je zwangerschap niet alleen fijner, maar je kunt daardoor ook actiever blijven en meer genieten van je zwangerschap. Uit onderzoek blijkt dat je dan ook sneller herstelt na je bevalling. Zwanger zijn zonder klachten is met de juiste aanpak dus echt mogelijk!
Twijfel je? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvende ‘bekkencheck’: een onderzoek waarna de aard en de aanpak van je bekkenklacht duidelijk is. 
Trouwens, ook ná de zwangerschap kun je bij mij terecht met je klachten.

Even kennis maken

Ik ben Lea Peeters, fysiotherapeut met uitgebreide specialisaties en ruim 20 jaar ervaring met fysiotherapie rondom zwangerschap. Ik ben gedreven en enthousiast in mijn vak. Mijn behandelwijze is helder, zorgvuldig en persoonlijk. Ik ben geïnteresseerd in jou, de mens achter de klacht. Ik stimuleer jouw eigen mogelijkheden om te herstellen en zorg ervoor dat je weer grip krijgt op je klachten en je lichaam.

Fysiotherapie en Meer…

Ook voor andere klachten ben je van harte welkom: blessures, spanningsklachten of slaapproblemen. Zwanger of niet zwanger. Bekkenklachten behandel ik niet inwendig, mocht dat nodig zijn dan verwijs ik je door. 

Meer informatie vind je op de website en op www.move-fysio.nl. En heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op! 

Lea Peeters 

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Zwanger&Bekken

Lea Peeters

Website

info@zwangerbekken.nl

06 445 500 71

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!