Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bekkenfysiotherapie

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op klachten in het gehele bekkengebied (buik, bekken, lage rug en bekkenbodem).

Herkent u klachten als incontinentie, aandrangproblemen, problemen bij vrijen of verzakkingsklachten dan is een check van de bekkenbodemspieren aan te raden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een meting van de bekkenbodem. Dit geeft een duidelijk beeld van de functie van de bekkenbodemspieren.

Tijdens de zwangerschapsperiode treden er grote veranderingen op in het lichaam.  Hierdoor kunnen klachten als pijn in het bekken, schaambot, liezen, lage rug of stuit voorkomen. Deze klachten worden behandeld door mobilisaties, stabiliteitstraining, houdingscorrecties en bewustwording van van het bekken. Na de bevalling is een bekkenbodemcheck of buikspierencheck door middel van een echo mogelijk.

Het is iedere keer een uitdaging om op een prettige manier samen te werken aan een oplossing voor of verlichting van uw klachten. Voor het vraaggesprek en onderzoek wordt een uur gereserveerd om zo uw klachten optimaal te kunnen analyseren en samen een behandelplan op te stellen.

Bekkenfysiotherapie Son

Nicole Vermeulen

Website

info@bekkenfysiotherapieson.nl

06 201 653 89

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!