Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bewegingskunde

Baby-, peuter-, en kleutergym

Ben je eraan toe om na de bevalling weer te gaan bewegen? En wil je dit graag mét je baby doen? Of misschien zoek je een energieke en uitdagende gymles voor je dreumes of peuter waar je zelf ook actief mee mag doen?
Dan zijn de lessen EnerVive iets voor jullie! Vanaf 6 weken na de bevalling kun je starten in de MamaVive groep. Vanaf daar groeien de lessen mee met jou en je kleintje. Er zijn verschillende leeftijdgroepen naast de MamaVive les: BabyVive, DreumesVive en PeuterVive. In elke groep staan nieuwe vaardigheden centraal die je kindje helpen bij de motorische, cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling.
De lessen hebben een sterk educatief karakter en ouders zijn actief betrokken bij het uitvoeren van de oefeningen. Zo leren ouders, veilig te helpen bij de oefeningen maar krijgen ze ook informatie over waarom we deze oefeningen doen en wat je kleintje er aan heeft. Naast dat peuters leren springen, klimmen en klauteren, komt ook samen spelen en op je beurt wachten aan bod in de les. En zelfvertrouwen ontwikkelen doet een baby of dreumes door zelfstandig een parcour te verkennen op de zachte en kleurrijke matten. We zingen liedjes en maken muziek, met onze vriendjes om ons heen.
Lessen worden gegeven op woensdag-, vrijdag-, en zaterdagochtend in Son en Breugel bij Viamama en in Nederwetten in gymzaal de Koppelaar.
Voor meer informatie, laat je gegevens achter op de rechterzijde van deze pagina (Maak een afspraak) of bezoek de website www.enervive.nl

Over mij

Mijn naam is Vivian Verstraelen en samen met Rob, ouders van Enora en Louis. Na het afstuderen als docent lichamelijke opvoeding, heb ik me de afgelopen 17 jaar gespecialiseerd in de (motorische) ontwikkeling van de baby en het jonge kind. Door middel van een kwalitatief programma voor zowel het kind als de ouder, heb ik honderden blije gezichten wekelijks mogen lesgeven. Ik ben opgeleid om oefenstof te bedenken en aan te bieden die past bij de leeftijd en ontwikkeling van het jonge kind. Graag neem ik de ouders mee in wat er allemaal mogelijk is als je samen gaat bewegen en er samen van te genieten!

Vivian Verstraelen
email: info@enervive.nl
website: www.enervive.nl

 

Enervive

Vivian Verstraelen

Website

info@enervive.nl

06 481 707 29

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!