Nieuwstraat 54 | 5691 AD Son | info@viamama.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Het Viamama centrum

Het Viamama concept

U

Jouw zoektocht verkleinen

Viamama gelooft in het verkleinen van de zoektocht voor vrouwen om de juiste zorg te vinden voor haar hulvraag. Door medische zorg aan te bieden in combinatie met  paramedische zorg, aanvullende zorg, coaching en ontspanningslessen hebben we het breedste aanbod voor vrouwenzorg in Nederland. 
Er zijn zoveel gebeurtenissen in het leven van een vrouw die zorg en aandacht vereisen. Denk hierbij aan zwangerschap, ouderschap en de overgang. Er is daarbij zoveel wat we niet weten hoe ons lichaam werkt en wat we zelf kunnen doen om onszelf te verbeteren. Laten we niet allemaal die hele puzzel steeds zelf oplossen. De Viamama specialisten die allen veel jarenlange ervaring hebben op het gebied van vrouwenzorg nemen ruim de tijd om naar je zorgvraag te kijken, advies te geven en een behandelplan op te stellen. Ervaar het zelf!

Verbinden van zorgverleners

Door zorgverleners gezamenlijk in het Viamama centrum zorg aan te bieden ontstaat er veel uitwisseling van medische kennis. Dit verbetert de kwaliteit van zorg aanzienlijk. Tussen de zorgverleners worden extra avonden georganiseerd om vrouwen meer kennis te bieden over het vrouwenlichaam. Denk bijvoorbeeld aan informatieavonden over de overgang, bevalling, gezond zwanger worden of midnfulness.

 

Aanvullende zorg en medische zorg gaat samen

In de holistische zorg wordt verder gekeken dan alleen de klacht. Er wordt hierbij gekeken naar de mens in zijn geheel, als één functionerend geheel, en niet alleen naar symptomen welke behoren bij een klacht. Hoe completer het beeld is van de situatie waarin iemand zich begeeft, hoe beter je kunt begrijpen hoe klachten ontstaan en hoe het lichaam weer in balans kan komen. Viamama wenst medische zorg naast aanvullende zorg aan te bieden aan vrouwen.

Viamama Cafe

Iedere woensdagochtend van 10u-12u is het Viamama café geopend voor zwangeren en pas bevallen moeders. Aan de grote tafel in het Viamama centrum ontmoet je andere pas bevallen moeders. Ook zijn er een aantal Viamama specialisten die medische vragen kunnen beantwoorden. Rondom borstvoeding of flesvoeding, slaapgedrag van je kindje of lichamelijk herstel van jou zelf. Op de facebookpagina van Viamama kun je hier meer informatie over vinden!

Ruimte huren bij Viamama

Viamama bewijst dat vrouwenzorg verbeterd door met een breed aanbod zorgprofessionals onder 1 dak samen te werken. Er wordt medische kennis gedeeld wat ten goede komt aan vrouwenzorg. Zo wordt werken als professional bij Viamama ook een meerwaarde voor jou zelf in je eigen specilisame. Door bij Viamama te werken behoudt ieder zijn eigen zelfstandigheid en weten de vrouwen die zorg nodig hebben je beter te vinden. Je kunt bij Viamama al komen werken met je bedrijf vanaf 1 dagdeel per week. Wens je meer te weten over het concept en jouw mogelijkheden om je bedrijf verder te laten groeien onder het dak van Viamama?

Viamama in de media

Viamama, een centrum voor vrouwen waar zorg, coaching en ontspanning samenkomen / Mooi Son en Breugel, 8 juli 2020

Zij begonnen midden in de coronacrisis een eigen bedrijf / De Telegraaf, 9 juli 2020

De vrouw centraal in Son en Breugel / Eindhovens Dagblad, 5 juli 2020

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!