Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Coaching

Klaar om je carriere en leven naar een hoger niveau te tillen?

Stel je eens voor dat je elke dag geïnspireerd wakker wordt, vol vertrouwen om alles aan te kunnen wat in je tegenkomt en de dag af te sluiten met het werk wat je graag doet!

Stel je voor dat er een programma bestaat wat geheel gericht is op jouw persoonlijke zoektocht en transformatie om de meest zelfverzekerde versie van jezelf te worden! Een programma om je te helpen om je hoogste potentieel te bereiken? Een programma wat ervoor zorgt dat je echt naar voren laat treden als authentieke leider? Zowel in je carrière als privéleven? 

Herken je dit?

Heb je wel eens het gevoel dat je een masker draagt en doet alsof? Werk je heel hard om te bewijzen dat je je werk kunt doen, al je verantwoordelijkheden kunt dragen en de carrière kunt nastreven die je wenst? Leidt dit nu vooral tot frustratie, stress en verwarring? 

Misschien dacht je dat je je gelukkiger zou voelen zodra je die topprestatie in je professionele en persoonlijke leven had bereikt, maar heb je nog steeds een gevoel van ontevredenheid en wil je begrijpen waarom? 

Of denk je dat andere mensen jouw werk beter zouden kunnen doen? Ook al heb je veel succes geboekt in je carrière, het voelt nog steeds niet alsof je goed genoeg bent of je functie verdient? 

Misschien ligt het aan je gewoontes? Je voelt dat je vastzit in je comfortzone, ook al wil je jezelf dolgraag naar nieuwe hoogten duwen. 

Of is de balans tussen werk en privé niet meer haalbaar?  Zijn de grenzen tussen beide vervaagt en werk je nu meer dan ooit? Worstel je met het weer terugvinden van de balans tussen beide?  

Hoi, ik ben Kim Raaijmakers, met bijna 20 jaar bedrijfservaring in senior management bij diverse multinationals, ken ik de uitdagingen die komen kijken bij het bevorderen van professionele ambities, voeg je gezinsleven hier aan toe en dan wordt het plaatje soms wel erg complex.

Als een extravert en uiterlijk zelfverzekerd persoon, leek het voor de buitenwereld alsof ik alles bereikte wat ik wilde. Diep van binnen was ik onzeker over mijn vaardigheden, kennis en doodsbang om mijn mening te geven en wachtte op het moment dat een ander erachter zou komen dat ik niet goed genoeg was.

Ik bleef werken om die volgende promotie te bereiken, professionele prestaties en opleidingen af te ronden als de manier om me het vertrouwen en de voldoening in mijn professionele en persoonlijke leven te geven. Echter, elke keer wanneer ik mijn doelen bereikte, voelde ik niet de voldoening of het geluk dat ik had gewild.

Tijdens mijn eigen persoonlijke transformatie realiseerde ik me hoe belangrijk het is om innerlijk zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen, om zo je eigen leider te zijn en dat op authentieke wijze!

Als een of meer van deze dingen je aanspreken, grijpt dit dan als jou kans om een ​​andere manier te ontdekken om het beste uit jezelf te halen.  Als je wacht op een teken dat het beter en anders kan, dan is dit jouw teken, maak vandaag nog een afspraak en je zal verrast zijn hoe snel je leven kan veranderen.   

Kim Raaijmakers – Coaching

Kim Raaijmakers

Website

info@kimraaijmakers.com

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!