Flow up your life

Flow Up Your Life is een behandelings- en coachingsprogramma gebaseerd op acupunctuur, Chinese filosofie en yoga. In 10 weken help ik je zowel fysiek, energetisch als mentaal in beweging en in balans te komen. Met aandacht voor gezondheid, ademhaling, lichaamsbewustzijn, zelfinzicht, levensinzicht en inzicht in relaties.

Het programma bestaat uit 10 wekelijkse acupunctuurconsulten, waarin telkens ruimte is voor inzicht op basis van Chinese filosofie afgestemd op jouw persoonlijke situatie (Feng Shui, Nine Star Ki, Chinese Facereading). Daarnaast volg je 10 wekelijkse yogalessen. De acupunctuurconsulten komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Voor wie is het Flow Up Your Life traject geschikt?

  • Voor vrouwen die behoefte hebben aan meer inzicht in wie ze zijn en wat bij hen past, zodat ze een authentieker leven kunnen leiden.
  • Voor vrouwen die er genoeg van hebben telkens vast te lopen in hun leven, bijvoorbeeld op werkgebied of relatiegebied.
  • Voor vrouwen die het moeilijk vinden de balans te vinden tussen werk, gezin en persoonlijke behoeften.
  • Voor vrouwen die voor uitdagingen staan in hun gezin, bijvoorbeeld door een ingewikkelde relatie met een van haar kinderen, of andere gezinsleden onderling.
  • Voor vrouwen die het gevoel hebben niet verder te komen en telkens in dezelfde patronen belanden in hun leven.
  • Voor vouwen die een betere flow willen hebben in hun leven.
  • Voor vrouwen die zich niet goed voelen in hun woning of in hun werk.
  • Voor vrouwen bij wie verschillende dingen spelen, zoals een combinatie van gezondheidsklachten en onrust in haar gezinsleven of werk.

Herken jij je in een of meerdere stellingen hierboven? Dan is het Flow Up Your Life traject iets voor jou!

Over mij

Ik ben Dimphi Goedhart en ik ben sinds 2005 werkzaam als acupuncturist in Gemert. Samen met mijn man Pieter heb ik een gezin met 3 kinderen. Zwanger worden was voor mij niet eenvoudig en ook zwanger zijn vond ik een hele uitdaging. Daarom vind ik het belangrijk om vrouwen goed te begeleiden tijdens de zwangerschap en de uitdagingen die dit met zich mee kan brengen. Niet voor iedere vrouw is zwanger zijn een roze wolk.  

Onze jongste twee kinderen zijn geadopteerd en onze jongste zoon heeft albinisme en autisme, wat ons als gezin voor de nodige uitdagingen stelt. Ik weet hoe belangrijk het is om bewust te leven, tijd te nemen voor jezelf en keuzes te maken die bij je passen. Acupunctuur, Yoga en Feng Shui hebben mij hierbij enorm geholpen. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik al mijn ervaringen, opgedane wijsheid en kennis omgezet in het programma Flow Up Your Life. Naast de reguliere acupunctuurbehandelingen kun je ook voor dit programma bij mij terecht. Ik hoop dat ik jou in 10 weken op weg mag helpen naar het leven dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Maan7 : Feel good at home & heart

Dimphi Goedhart

Website

info@maan7.nl

06 103 190 37

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!