Coaching Meervoudige Intelligentie

Energie van ontwikkeling

Heb je het gevoel niet meer lekker in je vel te zitten? Te veel ballen hoog te houden? Heb je moeite met het aangeven van je grenzen? Of ben je niet meer tevreden in je werk?
Kortom, heb je het idee dat je jezelf kwijt bent?
Ik help je te vinden waar jouw talenten liggen en deze te gebruiken om weer in lijn te komen met jezelf.
Ieder mens heeft talenten, daar ben ik van overtuigd. Als je doet wat bij jouw kwaliteiten en voorkeuren past, krijg je weer energie.

Coachen vanuit Meervoudige Intelligentie

MI gaat ervanuit dat alle mensen op meerdere vlakken intelligent zijn. Om breed naar een persoon te kijken gebruik ik de acht intelligenties van MI; Linguistisch, logisch-mathematisch, naturalistisch, muzikaal- ritmisch, intrapersoonlijk, interpersoonlijk, visueel-ruimtelijk en lichamelijk kinesthetisch.

De MIDAS™ vragenlijst (Multiple Intelligence Developmental Assessment Scales) brengt in beeld waar jouw kwaliteiten en voorkeuren liggen.
Tijdens vervolgsessies gebruiken we dit profiel om een antwoord te vinden op jouw eigen coachingsvraag. We bekijken samen hoe je je sterk aanwezige intelligenties meer in kunt zetten en je minder aanwezige intelligenties kunt verstevigen of compenseren.
De sessies laat ik aansluiten bij jouw MI profiel door verschillende manieren van werken in te zetten.

Ik ben Joyce van Deursen en ben opgeleid tot Certified Professional Coach (NOBCO/EMCC en ICF geaccrediteerd) en MIDAS coach.
Ik ben gestart in het basisonderwijs. Daar heb ik gewerkt als leerkracht, directeur en schoolcoach. Zo is mijn passie voor Meervoudige Intelligentie begonnen.
Toen ik voor mijn eigen ontwikkeling de opleiding tot coach deed, werd ik zo enthousiast dat het mij niet meer losliet. Het mooie aan coachen is voor mij dat ik een ander kan helpen, zonder het stuur uit handen te nemen. Dat ik dit nu kan doen in combinatie met MI is een perfecte match.

Je bent van harte welkom!

Coach MI

Joyce van Deursen

Website

joyce@coach-mi.nl

06 537 754 40

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!