Relatiecoaching

De Liefdesrelatie 

Wanneer je relatie fijn is dan draagt dit bij aan de kwaliteit van je leven. Je relatie geeft je dan een gevoel van geluk, van rust, tevredenheid en vitaliteit. Een relatie is een emotionele verbintenis die in beweging blijft. Ze verandert en ontwikkelt. En of je nu al langer bij elkaar bent of jullie staan meer aan de start van een relatie; het regelmatig onder de loep nemen van jullie veranderende behoeften en verwachtingen binnen de relatie houdt de dynamiek in stand en zorgt ervoor dat je connected blijft met je partner. 

Van partners die zich verbonden voelen met elkaar houdt de relatie stand. 

Herken je dit?

  • Je relatie levert je te veel stress op
  • Je twijfelt of jullie nog wel bij elkaar passen
  • Het vertrouwen is geschaad
  • Je voelt je minder verbonden met je partner
  • Jullie hebben steeds dezelfde ruzies
  • Je wilt beter leren communiceren
  • Jullie seksualiteit en intimiteit stroomt niet voldoende
  • Jullie leven is veranderd door bijv. het samen krijgen van kinderen of een nieuw samengesteld gezin, de overgang, verplicht thuiswerken etc.
  • En jullie staan hierdoor onder druk. 

Als je dit regelmatig tegenkomt, dan kom je er samen waarschijnlijk niet zo gemakkelijk meer uit en kan relatie coaching helpen. Coaching gaat over ontwikkeling, over groei en bewustwording. Het gaat over het verkrijgen van meer zelfinzicht en inzicht in je partner waardoor er meer intimiteit, meer verdieping en meer warmte ontstaat binnen jullie relatie. 

Relatie coaching is het begin om van jullie relatie (weer) de drijvende kracht te maken 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je naar een next level in je relatie gaat? En je meer harmonie, meer connectie, meer liefde en meer wederzijds begrip gaat ervaren?

Hoe zou het voor je zijn wanneer je echt leren ‘partneren’ en elkaar binnen de drukte van de dag en alle uitdagingen die op je pad komen, kunnen blijven zien en steunen? Hoe zou het zijn wanneer jullie relatie (weer) dé prioriteit wordt en je samen gaat werken aan een gelukkig leven samen? 

De relatiecoach

Ik ben Renée van der Plas, gediplomeerd relatiecoach en ik geloof dat gezonde relaties, in welke vorm dan ook, een bron van levensgeluk zijn. Ik geloof dat gezonde relaties mensen helpt groeien en dat het gevoel van verbondenheid met een ander bijdraagt aan de kwaliteit van leven.

Het is mijn missie om jullie te helpen je relatie te verbeteren. Het is mijn wens om jullie liefde (opnieuw) te laten stromen. Ik geloof heilig in de Liefde en ten diepste wens ik elk mens een liefdevolle relatie toe. Ik ben ervan overtuigd dat met nieuwe inzichten, oefeningen en reflectie op je eigen aandeel, veel stellen in staat zijn om in plaats van een break up te gaan voor een build up. 

Contact

Klaar om jullie relatie te verbeteren en wil je weten wat ik voor jullie kan doen? Een eerste telefonisch consult is gratis en kan op een maandagochtend ingepland worden. 

Live sessies vinden op dinsdagavond plaats bij Viamama. Heb je vragen of wil je een kennismaking/sessie inplannen? Neem dan gerust contact met me op.

Paradijsvogels

Renée van der Plas

Website

info@paradijsvogels-relatiecoaching.nl

06 239 185 04

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!