Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

De overgang

De specialisten van Viamama

Orthopedagoog

Daniëlle Relouw

Vrouwencoach

Thérèse van den Oever

Osteopaat

Annabel Bonten

Psycholoog

Annemarie Vaarkamp

Holistisch therapeut

Anique Zwinenberg

Reflexoloog

Kim Henst

Er zijn heel veel fabels over de overgang die de wereld uit mogen. Er valt zo veel over te vertellen. De overgang is niet alleen kommer en kwel, er zitten ook onverwachte goede kanten aan. Wij zijn trouwens niet de enige die praten tijdens de sessie. De deelnemers kunnen er ook wat van. Het is zó fijn om het er met elkaar over te hebben.

Weet je zo goed als niets van de overgang, maar zit je er middenin? (Vermoed je)
Ben je vooraan in de veertig en wil je een beetje voorbereid zijn? (Heel erg slim! Hoe jonger hoe beter!)
Als 50+ ben je ook van harte welkom natuurlijk. Het laatste stuk van de overgang kan nog behoorlijk pittig zijn.

Bij Viamama werken Ellen en Nienke, overgangsverpleegkundigen en slaapcoaches. Ze geven groepsbijeenkomsten om vrouwen alles rondom de overgang te laten weten.

Specialisten bij Viamama

Ellen en Nienke, Overgangsverpleegkundigen
Annemarie Vaarkamp, Psycholoog
Therese van den Oever, Vrouwencoach

Aanvullende zorg

Aanvullende zorg kan een goede aanvulling zijn wanneer de reguliere zorg niet voldoet aan je zorgvraag. Denk hierbij aan haptonomie, holistische therapie, osteopathie of reflexologie.

JE KUNT BIJ VIAMAMA TERECHT VOOR

Zorgen en vragen
Somberheid, stress
Slecht slapen
Coaching

We helpen je graag bij het vinden van de juiste Viamama specialist voor jouw zorgvraag.

De specialisten van Viamama

Orthopedagoog

Daniëlle Relouw

Vrouwencoach

Thérèse van den Oever

Osteopaat

Annabel Bonten

Psycholoog

Annemarie Vaarkamp

Holistisch therapeut

Anique Zwinenberg

Reflexoloog

Kim Henst

Lopende Workshops bij Viamama

Slaap verbeteren

 

Net zoals dat je je kindje leert eten, drinken, spelen, praten, heeft het ook jouw hulp nodig bij het leren slapen. Hier begin je al mee als je baby een paar weken oud is.

Over de overgang

 

Ben je rond 45 jaar? Dan zit je waarschijnlijk in de overgang. Het is zo belangrijk om een keer het hele verhaal te horen. Vier van de vijf vrouwen heeft serieuze klachten.

Babymassage

 

Iedere woensdagochtend geeft Kim van Dooren babymassage aan de allerkleinsten bij Viamama. Een heerlijke ontspanning voor ouder en kind wat de onderlinge band versterkt.

Online zwangerschapscursus

15 online lessen om vanuit je bank samen met je partner je voor te bereiden op je bevalling. Een voorbereiding zorgt voor meer zelfvertrouwen. Vergoeding mogelijk.

Dreumes- en peutergym

Iedere vrijdagochtend zien we volop dreumessen met hun papa of mama bij Viamama om zich te wagen aan een lesje beweging. Het versterkt de motorische ontwikkeling van je kind.

Mindfulness

 

Een leuker en meer ontspannen leven? Hoe? Simpel, door te focussen op wat er nu is. Want als je volledig aanwezig bent in dit moment, zijn er geen zorgen en piekergedachten.

Zwangerschapsyoga

 

Door het aanleren van ontspanningsoefeningen leer je te focussen op je ademhaling wat bijdraagt aan controle over je weeën. Deze cursus omvat theorie gecombineerd met ontspanningsoefeningen.

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Met +/- 30 weken zwangerschap overgestapt naar Viamama. Dit was de beste keuze ooit! Bij het eerste gesprek voelde het meteen heel vertrouwd aan. Dit was mijn eerste zwangerschap en na dit en de bevalling mee te hebben gemaakt ben ik erachter gekomen hoe belangrijk een goede klik en vertrouwen in je verloskundige hebben is. Ik ben heel erg tevreden en ik gun elke vrouw en partner zo'n fijne en goede verloskundige."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Heldere, gestructureerde informatie en persoonlijk contact. De verloskundigen zijn kundig, geven veel uitleg over het waarom en geen vraag is teveel. Wensen rondom de bevalling en kraamtijd worden erg serieus genomen. De zorg verloopt geheel volgens de richtlijnen van de KNOV."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Fijne verloskundige, nuchter, denkt met je mee en volgt je wensen en gedachten en geeft advies passend bij jou als persoon."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Fijne verloskundige praktijk in het centrum van Son en Breugel. Erg prettig ook dat andere zorg rondom de zwangerschap ook in deze praktijk gevestigd is. Denk bijvoorbeeld aan fysio of yoga."
Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!