Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fysiek fit

De specialisten van Viamama

Dietiste

Suzanne Bekkers

Fysiotherapeut

René Linssen

Bekkenfysiotherapeut

Nicole Vermeulen

Bekkenfysiotherapeut

Lea Peeters

Logopedist

Elise Conijn

Kinderdietist

Stance Jansen

Osteopaat

Annabel Bonten

Reflexoloog

Kim Henst

Kinder fysiotherapie

Iris van Dinter

Haptonoom

Manon Houtman

Dietetiek

We zijn ons er steeds meer van bewust dat voeding een cruciale rol speelt voor onze gezondheid. Of het nu gaat om de juiste voeding voor een gezond gewicht, voeding in relatie tot ziekten, vermoeidheidsklachten, hormoonschommelingen of allergieën. Bij viamama kun je met al je vragen over voeding voor jou óf voor jouw kindje terecht bij onze diëtist of kinderdiëtist.

Specialisten bij Viamama

Suzanne Bekkers, Orthomoleculair diëtiste
Stance Jansen, Kinderdiëtiste

Darmklachten

Voeding is een belangrijk onderdeel als het gaat om de gezondheid van jouw darmen. Jouw darmen moeten alle voeding die je binnenkrijgt immers verteren, opnemen en verwerken. Krijg je niet de juiste voeding binnen? Dan kan de darm niet alleen beschadigd raken, maar ook kun je klachten krijgen zoals diarree, winderigheid of obstipatie. Enkele aanpassingen aan je huidige voedingspatroon kunnen deze klachten verminderen of zelfs wegnemen. Eventueel is een aanvullend bloedonderzoek mogelijk om inzicht te krijgen in de oorzaak van je darmklachten.

Viamama Specialisten

Suzanne Bekkers, Orthomoleculair diëtiste
Stance Jansen, Kinderdiëtiste

Logopedie

Spreken is bij mensen het meest gebruikte communicatiemiddel. Wanneer er zich problemen voordoen in de communicatie kan logopedie van waarde zijn. Je kunt bij je huisarts, kno-arts, neuroloog of andere verwijzer vragen om een verwijzing voor logopedie. Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering (met inachtneming van het eigen risico).
Loopt u of uw kind tegen problemen aan in de spraak-/taalontwikkeling of zijn er problemen rondom het gehoor of het eten en drinken? Wij als logopedist kunnen hulp bieden door onderzoek, advisering en behandeling.

Specialisten bij Viamama

Elise Conijn, (preverbaal)logopediste

Klachten bewegingsapparaat

Bekkenfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie die zich richt op klachten in het gehele bekkengebied (buik, bekken, lage rug en bekkenbodem).
Herken je klachten als incontinentie, aandrangproblemen, problemen bij vrijen of verzakkingsklachten dan is een check van de bekkenbodemspieren aan te raden. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van een meting van de bekkenbodem. Dit geeft een duidelijk beeld van de functie van de bekkenbodemspieren.

Specialisten bij Viamama

Annabel Bonten, Osteopaat
Lea Peeters, Bekkenfysiotherapeute
Nicole Vermeulen, Bekkenfysiotherapeute
René Linssen, manueel fysiotherapeut

Vermoeidheid

We zijn ons er steeds meer van bewust dat voeding een cruciale rol speelt voor onze gezondheid. Ook bij vermoeidheidsklachten speelt voeding dan ook een belangrijke rol. De juiste voeding zorgt ervoor dat je energie krijgt en gedurende de dag energiek blijft. Minder optimale voeding voor jouw lichaam, kan zorgen voor schommelingen in je energiepeil of zelfs chronische vermoeidheid. Door in kaart te brengen wat jij kan optimaliseren in jouw voedingspatroon, kan je jouw energiepeil een flinke boost geven.

Specialisten bij Viamama

Suzanne Bekkers, Orthomoleculair diëtiste
Stance Jansen, Kinderdiëtiste

 

Massagetherapie

Op basis van massagetherapie ontstaat ruimte in je lijf waardoor bewegingsvrijheid toeneemt.
De aanraking is zachter of juist stevig, maar altijd afgestemd op jou en wat nodig is.

Viamama Specialist

Manon Houtman, haptonoom

Aanvullende zorg

Aanvullende zorg kan een goede aanvulling zijn wanneer de reguliere zorg niet voldoet aan je zorgvraag. Denk hierbij aan haptonomie, holistische therapie, osteopathie of reflexologie.

JE KUNT BIJ VIAMAMA TERECHT VOOR

Overgewicht
Vermoeidheid
PMS
Spraakontwikkeling
Klachten bewegingsapparaat

We helpen je graag bij het vinden van de juiste Viamama specialist voor jouw zorgvraag.

De specialisten van Viamama

Dietiste

Suzanne Bekkers

Fysiotherapeut

René Linssen

Bekkenfysiotherapeut

Nicole Vermeulen

Bekkenfysiotherapeut

Lea Peeters

Logopedist

Elise Conijn

Kinderdietist

Stance Jansen

Osteopaat

Annabel Bonten

Reflexoloog

Kim Henst

Kinder fysiotherapie

Iris van Dinter

Haptonoom

Manon Houtman

Lopende Workshops bij Viamama

Slaap verbeteren

 

Net zoals dat je je kindje leert eten, drinken, spelen, praten, heeft het ook jouw hulp nodig bij het leren slapen. Hier begin je al mee als je baby een paar weken oud is.

Over de overgang

 

Ben je rond 45 jaar? Dan zit je waarschijnlijk in de overgang. Het is zo belangrijk om een keer het hele verhaal te horen. Vier van de vijf vrouwen heeft serieuze klachten.

Babymassage

 

Iedere woensdagochtend geeft Kim van Dooren babymassage aan de allerkleinsten bij Viamama. Een heerlijke ontspanning voor ouder en kind wat de onderlinge band versterkt.

Online zwangerschapscursus

15 online lessen om vanuit je bank samen met je partner je voor te bereiden op je bevalling. Een voorbereiding zorgt voor meer zelfvertrouwen. Vergoeding mogelijk.

Dreumes- en peutergym

Iedere vrijdagochtend zien we volop dreumessen met hun papa of mama bij Viamama om zich te wagen aan een lesje beweging. Het versterkt de motorische ontwikkeling van je kind.

Mindfulness

 

Een leuker en meer ontspannen leven? Hoe? Simpel, door te focussen op wat er nu is. Want als je volledig aanwezig bent in dit moment, zijn er geen zorgen en piekergedachten.

Zwangerschapsyoga

 

Door het aanleren van ontspanningsoefeningen leer je te focussen op je ademhaling wat bijdraagt aan controle over je weeën. Deze cursus omvat theorie gecombineerd met ontspanningsoefeningen.

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Met +/- 30 weken zwangerschap overgestapt naar Viamama. Dit was de beste keuze ooit! Bij het eerste gesprek voelde het meteen heel vertrouwd aan. Dit was mijn eerste zwangerschap en na dit en de bevalling mee te hebben gemaakt ben ik erachter gekomen hoe belangrijk een goede klik en vertrouwen in je verloskundige hebben is. Ik ben heel erg tevreden en ik gun elke vrouw en partner zo'n fijne en goede verloskundige."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Heldere, gestructureerde informatie en persoonlijk contact. De verloskundigen zijn kundig, geven veel uitleg over het waarom en geen vraag is teveel. Wensen rondom de bevalling en kraamtijd worden erg serieus genomen. De zorg verloopt geheel volgens de richtlijnen van de KNOV."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Fijne verloskundige, nuchter, denkt met je mee en volgt je wensen en gedachten en geeft advies passend bij jou als persoon."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Fijne verloskundige praktijk in het centrum van Son en Breugel. Erg prettig ook dat andere zorg rondom de zwangerschap ook in deze praktijk gevestigd is. Denk bijvoorbeeld aan fysio of yoga."
Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!