Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fysiotherapie

René Linssen is fysiotherapeut en manueel therapeut bij Bodycare Verbeek en heeft zich tot doel gesteld om zich niet te beperken tot het behandelen van een lichaamsdeel, maar de mens als geheel te zien en dit ook zodoende te behandelen. In het verleden heeft René gewerkt met diverse behandeltechnieken bij bekken- en ruggerelateerde pijn tijdens en na de zwangerschap.

Tegenwoordig doet hij dit op de locatie van Bodycare op Ekkersrijt in Son. Bodycare biedt een grote trainingsfaciliteit waar mensen aan hun herstel, fitheid of leefstijl kunnen werken. Fysiotherapie richt zich in het algemeen op de bewegende mens en manueel therapeuten gaan daar nog dieper op in met andere technieken. Hierbij kan het voorkomen dat er een manipulatie (‘kraken’) plaatsvindt om een verbetering in beweging te laten plaatsvinden.

Daarnaast heeft René zich gespecialiseerd in dry needling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van  naaldjes om pijnlijke punten in het lichaam te verminderen en daardoor een mogelijkheid te bieden aan het lijf om zich te herstellen. Herkent u zware armen of benen, rusteloze benen of uitstralende pijnen na zwangerschap. Dan kan dry needling iets voor u zijn.

Door de verbinding aan te gaan binnen het team van Viamama wordt de mogelijkheid geboden om met verschillende disciplines de client in zijn geheel het beste te laten functioneren. Sinds kort heeft René de opleiding tot leefstijlcoach afgerond. Hierdoor weet hij hoe belangrijk het is om een balans in je leven te vinden waar je jezelf prettig bij voelt.

Ik help graag om samen met u een weg naar herstel te vinden.

René Linssen

Bodycare Verbeek

René Linssen

Website

rene@body-careverbeek.nl

0499 332 400

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!