Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kinderdietetiek

Stance Jansen is werkzaam als diëtist in Son en Breugel en Sint-Oedenrode. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in een eetstoorniskliniek is ze in 2018 haar eigen praktijk gestart waarin ze zich gespecialiseerd heeft in kinder- en jeugd diëtetiek.  Als moeder van twee kleine kinderen weet ze als geen ander hoeveel informatie er op je afkomt en hoe onzeker je je soms kunt voelen als ouder. Zeker als het niet helemaal loopt zoals je had gehoopt.

Vanaf de conceptie tot de geboorte en daarna de zuigelingenperiode is voeding een zeer belangrijk onderdeel voor zowel moeder als kind. Een gezonde voeding met de juiste voedingsstoffen zorgt voor een betere ontwikkeling van het (ongeboren) kind en een sneller herstel na de zwangerschap. Ook gezond opgroeien en het ontwikkelen van een goede smaakacceptatie gaat vaak niet over een nacht ijs en zorgt bij veel ouders voor onzekerheden.

Daarnaast is ieder kind uniek en bijzonder waardoor algemene adviezen soms niet voldoende handvaten bieden. Ook kan het zijn dat jouw kind klachten heeft van bepaalde voedingsmiddelen, moeite heeft met voldoende aankomen of juist te veel aankomt. Wellicht is er meer aan de hand en zorgt eten voor veel spanning en strijd in huis?

Stance kijkt graag samen met jullie naar de knelpunten zodat we kunnen ontdekken en bespreken waar mogelijkheden liggen en wat bij jullie past als gezin.

Benieuwd of Stance iets voor jullie/jou kan betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact op.

Als moeder van twee kleine kinderen weet ik als geen ander hoeveel informatie er op je afkomt en hoe onzeker je je soms kunt voelen. Zeker als het even net niet helemaal goed gaat met jouw kind.

Stance Jansen – Diëtist

Stance Jansen

Website

info@stancejansen.nl

06 232 181 10

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!