Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Kindzorg

De specialisten van Viamama

Kindercoach

Priscilla Brugmans

Logopedist

Elise Conijn

Kindermassage

Kim van Dooren

Kinderdietist

Stance Jansen

Orthopedagoog

Daniëlle Relouw

Baby- en dreumesgym

Vivian Verstraelen

Kinder fysiotherapie

Iris van Dinter

Orthopedagogiek

Viamama Specialist

Danielle Relouw

Kindercoaching

Kinderen zijn de spiegel van hun gevoel. Neem wat je waarneemt van kinderen dan ook altijd serieus; ze vertellen je zonder woorden hoe zij zich voelen.
Soms loopt het allemaal even niet zo lekker en voelt het alsof je vastloopt. Emoties lopen op of misschien schiet je kind juist in de stilte, terwijl er van alles in hem of haar omgaat zonder dat het lukt om dit te uiten.
In al die situaties helpt kindercoaching!

Viamama Specialist

Priscilla Brugmans, kindercoach

Kinderdietetiek

Vanaf de conceptie tot de geboorte en daarna de zuigelingenperiode is voeding een zeer belangrijk onderdeel voor zowel moeder als kind. Een gezonde voeding met de juiste voedingsstoffen zorgt voor een betere ontwikkeling van het (ongeboren) kind en een sneller herstel na de zwangerschap. Ook gezond opgroeien en het ontwikkelen van een goede smaakacceptatie gaat vaak niet over een nacht ijs en zorgt bij veel ouders voor onzekerheden.
Daarnaast is ieder kind uniek en bijzonder waardoor algemene adviezen soms niet voldoende handvaten bieden. Ook kan het zijn dat jouw kind klachten heeft van bepaalde voedingsmiddelen, moeite heeft met voldoende aankomen of juist te veel aankomt. Wellicht is er meer aan de hand en zorgt eten voor veel spanning en strijd in huis?

Viamama specialist

Stance Jansen, kinderdietiste

Babymassage

Iedere woensdagochtend geeft Kim van Dooren babymassage aan de allerkleinsten bij Viamama.

Viamama specialist

Kim van Dooren, masseur

Dreumes- en peutergym

Iedere vrijdagochtend zien we volop dreumessen met hun papa of mama bij Viamama om zich te wagen aan een lesje beweging.

Viamama specialist

Vivian Verstraelen, gymdocente

Aanvullende zorg

Aanvullende zorg kan een goede aanvulling zijn wanneer de reguliere zorg niet voldoet aan je zorgvraag. Denk hierbij aan haptonomie, holistische therapie, osteopathie of reflexologie.

JE KUNT BIJ VIAMAMA TERECHT VOOR

Overgewicht in je gezin
Kindercoaching
Logopedie

We helpen je graag bij het vinden van de juiste Viamama specialist voor jouw zorgvraag.

De specialisten van Viamama

Kinderdietist

Stance Jansen

Kindercoach

Priscilla Brugmans

Logopedist

Elise Conijn

Kindermassage

Kim van Dooren

Orthopedagoog

Daniëlle Relouw

Baby- en dreumesgym

Vivian Verstraelen

Kinder fysiotherapie

Iris van Dinter

Lopende Workshops bij Viamama

Slaap verbeteren

 

Net zoals dat je je kindje leert eten, drinken, spelen, praten, heeft het ook jouw hulp nodig bij het leren slapen. Hier begin je al mee als je baby een paar weken oud is.

Over de overgang

 

Ben je rond 45 jaar? Dan zit je waarschijnlijk in de overgang. Het is zo belangrijk om een keer het hele verhaal te horen. Vier van de vijf vrouwen heeft serieuze klachten.

Babymassage

 

Iedere woensdagochtend geeft Kim van Dooren babymassage aan de allerkleinsten bij Viamama. Een heerlijke ontspanning voor ouder en kind wat de onderlinge band versterkt.

Online zwangerschapscursus

15 online lessen om vanuit je bank samen met je partner je voor te bereiden op je bevalling. Een voorbereiding zorgt voor meer zelfvertrouwen. Vergoeding mogelijk.

Dreumes- en peutergym

Iedere vrijdagochtend zien we volop dreumessen met hun papa of mama bij Viamama om zich te wagen aan een lesje beweging. Het versterkt de motorische ontwikkeling van je kind.

Mindfulness

 

Een leuker en meer ontspannen leven? Hoe? Simpel, door te focussen op wat er nu is. Want als je volledig aanwezig bent in dit moment, zijn er geen zorgen en piekergedachten.

Zwangerschapsyoga

 

Door het aanleren van ontspanningsoefeningen leer je te focussen op je ademhaling wat bijdraagt aan controle over je weeën. Deze cursus omvat theorie gecombineerd met ontspanningsoefeningen.

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Met +/- 30 weken zwangerschap overgestapt naar Viamama. Dit was de beste keuze ooit! Bij het eerste gesprek voelde het meteen heel vertrouwd aan. Dit was mijn eerste zwangerschap en na dit en de bevalling mee te hebben gemaakt ben ik erachter gekomen hoe belangrijk een goede klik en vertrouwen in je verloskundige hebben is. Ik ben heel erg tevreden en ik gun elke vrouw en partner zo'n fijne en goede verloskundige."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Heldere, gestructureerde informatie en persoonlijk contact. De verloskundigen zijn kundig, geven veel uitleg over het waarom en geen vraag is teveel. Wensen rondom de bevalling en kraamtijd worden erg serieus genomen. De zorg verloopt geheel volgens de richtlijnen van de KNOV."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 10

"Fijne verloskundige, nuchter, denkt met je mee en volgt je wensen en gedachten en geeft advies passend bij jou als persoon."

Waardering op Zorgkaart Nederland : 9.8

"Fijne verloskundige praktijk in het centrum van Son en Breugel. Erg prettig ook dat andere zorg rondom de zwangerschap ook in deze praktijk gevestigd is. Denk bijvoorbeeld aan fysio of yoga."
Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!