Nieuwstraat 54 | 5691 AD Son | info@viamama.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Mindfulness

Mijn naam is Gisella Brom en ik ben werkzaam als (GZ-) psycholoog. Hiernaast werk ik als coach en mindfulness trainer. Ik woon samen met mijn partner en onze drie kinderen. In dit drukke bestaan, want zo ervaar ik het vaak, vind ik toch ruimte om te genieten van de dagelijkse dingen en het gezinsleven.

Van oorsprong ben ik kinder- en jeugdpsycholoog. Ik heb bijna twintig jaar met name met jeugdigen en hun gezinnen gewerkt, zowel als psycholoog, als diagnosticus en als coördinator van een dagbehandeling. De laatste jaren ben ik me op de volwassenenzorg gaan richten waar ik veel ervaring heb opgedaan met diagnostiek en behandeling van mensen met uiteenlopende klachten, zoals angst- en stemmingsklachten, traumata, ADHD, dwang, lichamelijk onverklaarde klachten, vastgelopen rouw, burn-out, gebrekkig zelfvertrouwen en milde persoonlijkheidsproblematiek. Ik maak hierbij gebruik van een eclectisch aanbod waaronder EMDR, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte technieken, elementen uit de schematherapie en mindfulness.

In 2006 heb ik kennis mogen maken met mindfulness en dit heeft oprecht mijn leven een stuk prettiger gemaakt. Sindsdien heb ik mindfulness geïntegreerd in mijn behandelingen, begeleidingen en in mijn eigen leven. Werkend bij de GGZ in Tilburg heb ik de training mindful parenting (mindful ouderschap) binnen de jeugdtak op mogen zetten en dit heeft bij veel deelnemers bijgedragen aan een positieve wending in hun leven. Sindsdien ben ik de trainingen mindfulness en mindful parenting blijven bieden.

Vanaf september zal ik, op de woensdagavonden, binnen Viamama de training mindfulness en mindful parenting gaan verzorgen. Voor meer informatie zie de folders hier op deze site. Contactgegevens voor een aanmelding of voor vrijblijvende vragen zijn daarin te vinden.

Een goede werkrelatie tussen cliënt en trainer vind ik erg belangrijk. Vertrouwen, respect en transparantie zijn in mijn ogen essentieel. Om te weten hoe cliënten mij ervaren als psycholoog en trainer kunt u kijken op Zorgkaart Nederland.

Het zou leuk zijn je te ontmoeten in een van de groepen!

Hartelijke groeten,
Gisella

 

Gisella Brom, psycholoog

Gisella Brom

lapresence8@gmail.com

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!