Online zwangerschapscursus

Zwanger zijn, is een prachtige tijd! Spannend ook, vaak wisselen momenten van geluk en onzekerheid elkaar af. Je vraagt je af wat er komen gaat en wat je kunt verwachten van je bevalling en de tijd erna.

Herken je dit?

  • Je wilt weten wat er allemaal gebeurt in je lichaam als je zwanger bent;
  • Je wilt je samen met je partner goed voorbereiden op de bevalling;
  • Je wilt weten hoe je tijdens de bevalling goed je weeën kunt opvangen;
  • Je wilt betrouwbare informatie van een professional.

Als dit jouw vragen zijn, dan is de cursus van verloskundige Marjolein er voor jou. Een volledige voorbereiding voor jou & je partner. 

Gratis live webinar

Als je zwanger bent, heb je veel vragen. Ik wil graag dat je goed voorbereid bent en geef daarom regelmatig een live webinar. Het gaat over je zwangerschap en je bevalling en ook over je kraamtijd & (borst)voeding.

Zo kun jij de keuzes maken die bij je passen. Tijdens het live webinar beantwoord ik ook vragen van kijkers. Het webinar is gratis en je kunt je nu inschrijven voor het eerstvolgende webinar.

Ervaringen van andere zwangeren

“Superfijne cursus, heel fijn te volgen. Alle informatie komt er in voor en dat maakt het heel overzichtelijk!” Yanniek, 29 jaar

“Wat ik erg prettig vind is dat je voorbeelden uit je eigen praktijk meegeeft en zelfs privé ervaringen. Het is dan niet alsof een stuk theorie wordt opgenoemd en dat maakt het ook persoonlijker.” Tirza, 31 jaar

“Wat ik in eerste instantie jammer vond was dat er geen interactie was, dus geen ruimte voor verhelderen vragen. Dit heb je goed opgelost met de gratis webinars waar je ook vragen kunt stellen.” Maryam, 27 jaar

“Extreem genoten van je cursus en het geeft mij nu al rust voor de bevalling die nog komen moet!” Anya, 26 jaar

Trainer Marjolein Maas

Mijn naam is Marjolein Maas, ik ben 15 jaar verloskundige en heb meer dan 500 bevallingen begeleid. Elke dag nog met heel veel plezier. Daarnaast ben ik moeder van drie kinderen (Cato, Margot en Flip). Naast alle medische kennis die ik je wil bieden zijn er nog zoveel   mooie tips, weetjes, inzichten en voorbeelden te geven aan aanstaande ouders.

Daarom heb ik 10 jaar geleden Viamama opgericht om aanstaande ouders te trainen en te coachen richting het ouderschap. Het wordt tijd om deze kennis aan te bieden in een online zwangerschapscursus voor een optimale start als ouder en kind!