Vivian Verstraelen

Bewegen met je baby

Ben je eraan toe om na de bevalling weer te gaan bewegen? En wil je dit graag mét je baby doen? Dan zijn de lessen MamaFit een aanrader. Vanaf 6 tot 10 weken na de bevalling kun je samen met een groep enthousiaste andere mama’s starten met een op Yoga en Pilatus gebaseerde les. Hierin ligt de focus op (het herstellen van) de spieren in de romp en de rest van het lichaam. Het is een matig intensieve les van 45 minuten, waarbij de baby’s aanwezig zijn én er is ruimte om tussendoor te voeden of even uit de activiteit te stappen als je baby dit nodig heeft. Tijdens de les komen er ook een aantal oefeningen voor de baby’s aan bod, die je thuis kunt uitvoeren.

In de maanden daarna worden baby’s steeds beweeglijker en gaat er letterlijk een wereld voor hen open. Door het vervolgprogramma van BabyFit, gaan we met de baby’s op ontdekkingstocht, waarbij we de zintuigen gebruiken door middel van sensorische integratie. Deze les is aan te raden voor baby’s die zelfstandig kunnen zitten en zich al een klein beetje kunnen voortbewegen of zich kunnen optrekken. Leuk om te weten: papa’s vinden deze les ook heel erg leuk om te doen met hun baby!
Voor beide programma’s is het mogelijk om een proefles te boeken, waarna inschrijving gaat met een rittenkaart van 10 lessen.

Benieuwd naar wie ik ben? Lees verder hieronder (of klik op het kopje ‘team’). Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in het centrum van ViaMama!

Mijn naam is Vivian Verstraelen en trotse mama van Enora en Louis. Na het afstuderen als docent lichamelijke opvoeding, heb ik me de afgelopen 17 jaar volledig gespecialiseerd in de (motorische) ontwikkeling van de baby en het jonge kind. Door middel van ouder-kind lessen en een sterk educatief programma voor zowel het kind als de ouder, heb ik honderden blije gezichten wekelijks mogen lesgeven. Per september ga ik bij ViaMama lessen verzorgen en mijn enthousiasme met jullie delen. Heel graag tot snel!

Vivian Verstraelen

vivian.verstraelen@gmail.com

06 481 707 29

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!