Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Psychologie

Stel, je bent somber, hebt nergens zin in en dat gaat maar niet over. Je piekert, maakt je teveel zorgen of hebt gebrek aan zelfvertrouwen. Herkenbaar? De Binnenkamer helpt je om beter te leren omgaan met deze problemen.

Ook problemen in relaties of vriendschappen, het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis (trauma) of onverklaarde medische klachten kunnen een gezond dagelijks functioneren in de weg staan. Meer specifiek van aard zijn angsten, stress of rouw. En dan zijn er nog opvoedingsproblemen, problemen rondom zwangerschap en ouderschap en levens- en zingevingsproblematiek – met al deze kwesties kun je terecht bij De Binnenkamer.

‘Ik ben Annemarie Vaarkamp, psycholoog en eigenaar van de Binnenkamer. Ik luister onbevooroordeeld naar je verhaal of klachten. In een aantal gesprekken probeer ik samen met jou een duidelijk beeld te krijgen van wat er speelt. Ik ben betrokken bij jouw verhaal en kan tegelijk met wat afstand luisteren, waardoor het makkelijker wordt om de rode draad van jouw verhaal te vinden. Daarbij heb ik de kennis en kunde in huis om met specifieke problemen om te gaan. De psychische hulp die ik aanreik kan bestaan uit advies, begeleiding of therapie.’

De Binnenkamer,
Studio voor psychologie, mindfulness en oudercoaching

Annemarie Vaarkamp

Website

info@de-binnenkamer.nl

06 820 008 76

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!