Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reflexologie

In Kim’s praktijk komen veel vrouwen die zich in een stressvolle situatie bevinden of daar herstellend van zijn. Zij is gespecialiseerd in het tot rust brengen van het zenuwstelsel en hormonale balans herstellen.
Fysieke en emotionele problemen, ook tijdens én na de zwangerschap, zijn zeer effectief en veilig te behandelen met voetreflexbehandelingen. Denk aan misselijkheid, vermoeidheid, blaasontsteking, obstipatie, oedeem, hoge of lage bloeddruk, angstklachten, andere psychische en emotionele problematiek.
Ook spanningsklachten in rug, nek en schouders, slaapproblemen, geheugen- en concentratieproblemen, paniekaanvallen, snel geïrriteerd zijn, maag- en darmproblematiek en overgangsklachten komt zij vaak tegen.

Reflexzonetherapie is een natuurlijke en veilige behandelmethode voor jong en oud, die het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest stimuleert. Uitgangspunt is dat zones op o.a. voeten en handen corresponderen met organen, klieren, weefsels en andere lichaamsdelen.  Een specifieke massagetechniek bevordert de bloeddoorstroming in het lichaam, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en bewerkstelligt een diepgaande ontspanning. Effect is direct merkbaar en werkt langdurig door. Reflexzonetherapie is zelfs preventief inzetbaar. 

Reflexzonetherapie werkt ondersteunend en kan daardoor vrijwel altijd goed samengaan met andere zorg. Vergoeding door de zorgverzekeraar is (deels) mogelijk. Deze vergoeding gaat niet van uw eigen risico af.

reFlex & Flow

Kim Henst

Website

info@reflexenflow.nl

06 338 705 08

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!