viamama team

Zij maken het mogelijk
Marjolein Maas

Marjolein Maas

Verloskundige, oprichter

 

Ik heb de volle overtuiging dat als je een vrouw door middel van fysieke voorbereiding, ontspanningslessen en juiste informatie omtrent zwangerschap en geboorte voorbereidt, je haar optimaal kan voorbereiden op het aanstaande ouderschap. Mijn passie binnen Viamama ishet ontwikkelen van cursussen, thema-avonden etc om nog meer aan de behoeften te kunnen voldoen van zwangeren en hun partners.

Therese van den Oever

Therese van den Oever

Verloskundige en coach

 

De gedachte achter Viamama vind ik enorm krachtig; aandacht voor het empoweren van elke (aanstaande) ouder. Goede, up-to-date informatie door professionals, aandacht voor het mentale aspect van alles rondom ouderschap in combinatie met fysieke voorbereiding. Viamama hecht veel belang aan het creëren van een fijne sfeer en persoonlijk contact.

Neeltje Elizabeth

Neeltje Elizabeth

Sporttrainer

 

Blijven sporten tijdens en na je zwangerschap is het beste advies wat je kunt krijgen. Ik ben zeer gemotiveerd en ervaren in het geven van sport & bewegingslessen voor zwangeren en pas bevallen moeders. Als mama van 3 jonge kinderen weet ik precies wat een zwangerschap en een druk gezinsleven fysiek en mentaal voor impact heeft en hoe belangrijk het is om fit en sterk te blijven.”

Lonneke van Houten

Lonneke van Houten

Verloskundige en coach

 

Lonneke van Houten is verloskundige, coach, counselor en bevallingstrauma-verwerkingsspecialist met EMDR en visualisatie specialisatie.
Haar coaching reikt verder tot onder andere relatie-coaching, kinder-coaching en ze begeleidt mensen op verwijzing van werkgever en bedrijfsarts bij levensvragen, overbelasting, burn-out dreiging.

Liesbeth Oosterenk

Liesbeth Oosterenk

Yogadocente

 

Liesbeth Oosterink is a prenatal yoga teacher and certified infant massage instructor (CIMI).

Being pregnant of my first child (2006) and moving to the US I found yoga a wonderful method to prepare myself for labor. Practicing yoga gave me lots of strenght, focus and faith in my body during all of my 3 pregnancies. Nowadays yoga is great part of my life with a daily practice.

Rosalique Theelen

Rosalique Theelen

Verloskundige / yogadocente

 

De fascinatie voor zwangeren begon al in mijn jeugd, maar werd versterkt tijdens mijn eigen zwangerschappen. Twee thuisbevallingen, een opleiding verloskunde en een opleiding zwangerschapsyoga later, gaf ik cursussen aan zwangeren om zich voor te bereiden op de bevalling.Tijdens de voorbereidingslessen maak ik gebruik van ontspanningsoefeningen en concrete ademhalingstechnieken.Deze kun je direct inzetten tijdens je bevalling.

Anne Nijland

Anne Nijland

Verloskundige

Mieke Beentjes

Mieke Beentjes

Verloskundige en voorlichter viamama

Breitnerstraat 2F
5611 TV Eindhoven

info@viamama.nl

06 – 42 36 29 50

NL48 INGB 0008 470 845

KvK 53175913

BTW nr. NL153081478B01