Nieuwstraat 54 | 5691 AD Son | info@viamama.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Teamcoaching

De beweging binnen groepen heeft al jarenlang mijn fascinatie Ik ben me meer en meer gaan verdiepen in wat er áchter die beweging zit; de onderstroom. De vraag die bij het coachen van teams steeds terugkomt is: hoe kunnen mensen dichter bij elkaar komen, elkaar beter aan gaan voelen én een hechtere groep worden die in een ‘flow’ kan raken? Hierbij speelt communicatie vaak een belangrijke rol. Als teamleden elkaar écht weten te vinden, kan de samenwerking steeds effectiever worden.
Het proces wat daarbij komt kijken vind ik machtig mooi. 

Teamcoaching bij Viamama

Als teamcoach ben ik betrokken bij de samenstelling én begeleiding van het team van Viamama. Bij de samenstelling van het team kijken we naar de motivatie van de zelfstandig ondernemers, naar de waarde die zij hechten aan collegialiteit én of zij een aanvulling op elkaar zijn. We streven naar gelijkheid tussen de Viamama’s onderling, vandaar dat ik als teamcoach de begeleiding van deze groep op me neem.

Ten slotte ben ik betrokken bij de begeleiding van (startende) ondernemers bij Viamama. Met name als je start komt er heel veel op je pad. Een goede begeleiding kan je helpen op jouw spoor te blijven of zelfs jouw route te ontdekken.

Interessant?

Wil je ook dat jouw team effectiever samenwerkt?
Of ben je op zoek naar een teamcoach die de communicatie binnen jouw team kan aanpakken?

Neem dan contact op!
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Kairos in Motion

Jessica van Strien

Website

jessica@kairosinmotion.nl

06 136 129 53

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!