Nieuwstraat 54 | 5691 AD Son | info@viamama.nl

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Coaching rondom zwangerschap

Het krijgen van een kind luidt een nieuwe levensfase in. Er gebeurt enorm veel in deze periode;  bijzonder en verwarrend tegelijkertijd. Het is niet gek dat deze ingrijpende veranderingen je als (aanstaande) moeder uit evenwicht kunnen brengen. Als vrouwencoach en verloskundige kan ik je hierin begeleiden.

De kracht van coaching

Coaching richt zich sterk op het hier en nu; je krijgt meer inzicht in jezelf en je leert angst, onzekerheid en stress beter hanteren. Je ontdekt hoe je je kracht beter benut en leert omgaan met je patronen en valkuilen. Coaching onderscheidt zich vooral van psychologische behandeling doordat er geen sprake is van een psychische stoornis of ernstige klachten.

Mijn specialisatie is het coachen van vrouwen rondom de periode van kinderen krijgen. Dit doe ik vanuit mijn achtergrond als verloskundige in het ziekenhuis. Zwanger worden, zwanger zijn, de bevalling, de kraamtijd én het nieuwe ouderschap zijn impactvolle gebeurtenissen in je leven. Dit vraagt soms om extra begeleiding, náast de medische begeleiding van verloskundige of ziekenhuis.

Kortdurend en praktisch traject

Mijn werkstijl is het bieden van kortdurende trajecten met een praktische insteek. Het doel van een kort traject is niet om je tot aan het eindstation te begeleiden maar om je de juiste handvatten te geven en je zo op weg te helpen. Je leert zo hoe je ook in de toekomst problemen het hoofd kunt bieden.

Ik heb spreekuur bij Viamama in Son, in Eindhoven, Nederweert en Baexem. Daarnaast werk ik als coach voor zwangeren en moeders in het St. Annaziekenhuis. Ik ben een van de externe coaches van ASML en ik ken de specifieke problematiek van expats. Ik werk samen met Zorgmed en Mediplan om nieuwe ouders al ín het kraambed te begeleiden als het nodig is en geef ook trainingen aan kraamverzorgenden. Ik begeleid een implementatietraject over ‘Gezond Zwanger Worden’. Ik heb lesgegeven aan de Academie Verloskunde en heb 10 jaar als klinisch verloskundige in verschillende ziekenhuizen gewerkt. 

  • Gesprekken in het Engels zijn mogelijk
  • Wachttijd: nee, als het nodig is maken we dezelfde week nog een afspraak
  • Werkdagen maandag t/m vrijdag (op donderdagmiddag in Son)
  • BIG nummer 59913848325

Wil je meer informatie (b.v over online gesprekken, tarieven en vergoeding vanuit je zorgverzekeraar)? Kijk op mijn website.
Info over coaching in het St. Anna ziekenhuis vind je hier.

TRES coaching

Therese van den Oever

Website

info@trescoaching.nl

06 125 594 09

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!