Acupunctuur

In mijn praktijk voor acupunctuur heb ik me gespecialiseerd in acupunctuur voor vrouwen, met name rondom zwangerschap, menstruatieklachten en overgangsklachten. Acupunctuur is een volkomen veilige behandelmethode tijdens de zwangerschap. Denk aan (extreme) zwangerschapsmisselijkheid, spanningen en depressieve gevoelens, slaapproblemen, pijnklachten (rug, schaambeen, bekken) en carpaal tunnelsyndroom. Acupunctuur kan bovendien helpen bij het voorkomen van een miskraam, bij vrouwen die herhaaldelijk een miskraam hebben gehad.

Denk bij menstruatieklachten aan overvloedige, onregelmatige of pijnlijke menstruatie, PMS, spannings-, migraine- of hoofdpijnklachten rond de menstruatie.

Denk bij overgangsklachten aan opvliegers, nachtzweten, slaapproblemen en stemmingswisselingen.

Daarnaast behandel ik natuurlijk ook diverse klachten die los staan van de vrouwelijke cyclus.

Over mij

Ik ben Dimphi Goedhart en ik ben sinds 2005 werkzaam als acupuncturist in Gemert. Samen met mijn man Pieter heb ik een gezin met 3 kinderen. Zwanger worden was voor mij niet eenvoudig en ook zwanger zijn vond ik een hele uitdaging. Daarom vind ik het belangrijk om vrouwen goed te begeleiden tijdens de zwangerschap en de uitdagingen die dit met zich mee kan brengen. Niet voor iedere vrouw is zwanger zijn een roze wolk.

Onze jongste twee kinderen zijn geadopteerd en onze jongste zoon heeft albinisme en autisme, wat ons als gezin voor de nodige uitdagingen stelt. Ik weet hoe belangrijk het is om bewust te leven, tijd te nemen voor jezelf en keuzes te maken die bij je passen. Acupunctuur, Yoga en Feng Shui hebben mij hierbij enorm geholpen. Dat gun ik jou ook. Daarom heb ik al mijn ervaringen, opgedane wijsheid en kennis omgezet in het programma Flow Up Your Life. Naast de reguliere acupunctuurbehandelingen kun je ook voor dit programma bij mij terecht. Ik hoop dat ik jou in 10 weken op weg mag helpen naar het leven dat bij jou past en waar jij je goed bij voelt.

Maan7 : Feel good at home & heart

Dimphi Goedhart

Website

info@maan7.nl

06 103 190 37

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!