Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zwangerschapsyoga

Jij bent zwanger, van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen een kindje om voor altijd van te houden. Graag wil ik jou (en je partner) begeleiden in deze bijzondere periode. Rondom Mama helpt jou goed voorbereid en vol vertrouwen de bevalling in te gaan.

Rondom mama is een complete, luchtige en praktische cursus die jou helpt energiek en gezond te blijven tijdens de zwangerschap, je met vertrouwen voor te bereiden op de bevalling en het herstel in de periode erna.

Mijn  oefeningen komen uit verschillende westerse en oosterse stromingen en zijn gericht op het behoud van de natuurlijke balans tussen lichaam en geest. Door gebruik te maken van een goede ademhaling voel je hoe je lichaam zichzelf sterkt zonder te forceren.
De lessen zullen 7 keer plaatsvinden, waarbij les 6 met partner is.

Waarom het zo goed werkt?

Tijdens je zwangerschap wordt er veel van je gevergd: de baby groeit in je buik, maar ook groei je toe naar het moederschap. Zwangerschapsyoga laat je deze veranderingen bewuster ervaren en begrijpen. Dit geeft verbondenheid met je kindje en brengt meer rust voor jezelf.

Door bewustwording en ontspanning van je lichaam zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet. Bewust ontspannen helpt je omgaan met de heftigheid van de weeën. Meerdere zorgverzekeraars bieden daarom ook vergoeding voor de cursus

De basis van waaruit de lessen gegeven worden is Do-In yoga. Do-In yoga is een toepasselijk en simpel systeem dat je kan helpen energiek en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, je kan voorbereiden op de bevalling en je herstel in de periode erna.

Een belangrijke leidraad door de lessen heen is het loslaten van de prestatie, vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en je bevalling.

Rondom Mama

Olga Landheer-Ubbink

Website

olga@rondommama.nl

06 383 110 55

Maak een afspraak

Viamama nieuwsbrief

Viamama nieuwsbrief

Er gebeurt (weer) vanalles bij Viamama. Meld je snel aan en je bent als eerste op de hoogte!

Bedankt voor je aanmelding!